Aman Sveti Stefan Легендата на Адриатика

Aman Sveti Stefan Легендата на Адриатика

Уникален във всяко едно отношение и във всеки един детайл, Aman Sveti Stefan е абсолютният non plus ultra на Адриатическо море – ненадмината комбинация от славни традиции, фантастични плажове, зашеметяващи ресторанти и какво ли още не.

Уелнес по гръцки или Здрав дух в здраво тяло

Уелнес по гръцки или Здрав дух в здраво тяло

Уелнес може и да е една от най-популярните английски думи, навлезли в почти всички езици по света, но откритието на смисъла й, както впрочем повечето хубави неща в живота – от виното до демокрацията, дължим на нашите южни съседи. Няма друга цивилизация, която да е поставяла култа към физическото съвършенство като предпоставка за душевно благополучие толкова високо в йерархията на ценностите си, колкото Древна Гърция. И макар от времето на първите Олимпийски игри да ни делят хиляди години, родината на уелнеса все още е идеалното място за практикуване на тази древна философия с модерно название.

Bella Italia зад волана Ferrari

Bella Italia зад волана Ferrari

Ferrari и Италия са икони на разкоша. И очаквано добра комбинация. Какво по-вълнуващо от това да преживееш и вкусиш най-доброто от Италия, шофирайки най-култовата италианска спортна кола?