Bella Italia зад волана FerrariFerrari и Италия са икони на разкоша. И очаквано добра комбинация. Какво по-вълнуващо от това да преживееш и вкусиш най-доброто от Италия, шофирайки най-култовата италианска спортна кола?

Bella Italia зад волана Ferrari

Макар и не толкова популярни у нас, автомобилните турове отдавна са наложен травъл продукт в Западна Европа, особено сред нациите с „бензин в кръвта”. За Италия, разбира се, това важи в пълна степен, а една от най-добрите компании в бранша е торинската Red Travel. Многократно отличаваният туроператор изкушава клиентите си с незабравими луксозни пътешествия, в които те сами шофират най-новите модели Ferrari по най-живописните пътища на Ботуша.

Спиращи дъха пейзажи, фантастична храна и хора със заразителна страст към хубавите неща в живота – трудно е да си представим държава, която може да предложи повече от Италия. А още по-трудно е да си представим по-стилен начин да й се насладим, от това да седим зад волана на най-иконичния италиански автомобил, дивейки се на невероятните му възможности. И, разбира се, отсядайки в най-елитните хотели и хранейки се в най-популярните ресторанти.

Ако в този момент си задавате въпроса, как точно ще поберете куфарите си в малкия багажник на ферарито, не се притеснявайте. Те ще бъдат транспортирани отделно, а екип на Red Travel ще следва червения керван с последен модел Alfa Romeo Giulia, грижейки се за решаване на всички въпроси. За вас остава единствено удоволствието да управлявате ферарито си, да го паркирате пред централния вход на най-луксозните хотели на Ботуша, а на следващия ден да го намирате отново напълно заредено, излъскано до блясък и готово за поредната порция Dolce Vita. Истинска първа класа!

Най-сложната част от това забележително предложение изглежда изборът измежду разнообразните маршрути, както и измежду четирите модела на легендата от Маранело – Ferrari California T, Ferrari 458 Spider, лимитираното издание Ferrari 458 Speciale или пък новият 8-цилиндров twin turbo Ferrari 488 Spider? Водачът от Red Travel със сигурност ще ви помогне със съвет, но ако пътувате с още две двойки приятели, с които да се разменяте, ще имате редкия шанс да откриете различната душа на всяка една от тези уникални коли. Що се отнася до маршрутите, те са с продължителност от 1 до 8 дни, кой от кой по-красив и вълнуващ. Разбира се, ние подбрахме за вас най-новия, най-дългия и най-бляскавия: 8 дни от Рим през Флоренция до Милано, езерото Комо или Венеция

   • Сподели