брой 46


Светът е книга и който не пътува, прочита само една страница, твърди Св. Августин Блажени. Пак той е казал, че човек е такъв, каквито са желанията му. И ако Пътят е онова, което наистина желаете, есенният VOYAGE (бр.46) е тук, за да задоволи апетита ви за нови и различни посоки.
Главен герой в списанието са неустоимите Сейшели - най-красивото убежище на света, любимо на шейхове и султани. Ще ви разкрием цветовете на Мароко в пълния им блясък, както и магическите земи на феите в турска Кападокия.
Какво още ще намерите? Градски истории за хърватската столица Загреб и за балтийския Любек - северният красавец на Германия. Гастротур из Тоскана от познавача на Италия Веселина Филипова, ерудиран разказ за Унгария и вината от Токай и Егер на Яна Петкова. Юлия Владимирова ще ни заведе чак в Южна Корея - една от новите туристически звезди на азиатския небосклон.
Известният юрист и почетен консул на Антигуа и Барбуда Иван Тодоров гастролира в този брой от името на Клуба на пътешествениците. А сибственикът на травел агенцията Luxutour Петър Стоянов гостува в рубриката ни Connoisseur.
И понеже, както казва Дж. Р. Р. Толкин, “не всички, които се скитат, са изгубени" - каним ви да се поскитаме на воля с този брой. Bon Voyage!брой 46