Реклама / Media kit

ПРЕДСТАВЯНЕ

VOYAGE е не просто най-луксозното списание в България и единственото, специализирано за пътешествия в premium сегмента. То е още спътник в мечтаенето и безценен водач „по Пътя“. VOYAGE отрехва вратите към вашите сънувани посоки - заедно с него ще попаднете в най-ексклузивните световни хотели, ще влезете в звездните кухни на Мишленови шеф-готвачи, ще плавате на далечни задморски дестинации, ще се гмурнете в кристалните води на екзотични курорти, ще се отпуснете пред камината на най-луксозните планински убежища.

Цел на VOYAGE от самото му създаване през 2012 г. е да събира и да поднася по увлекателен и емоционален начин цялата информация, която ви е необходима, за да изберете своята посока. От него ще научите за най-новите тенденции в областта на луксозните пътувания, а ако имате нужда от полезни съвети как почивката да надхвърли очакванията ви – VOYAGE e насреща с цялата експертиза на своите автори, редактори, партньори и герои от страниците, обиколили (някои от тях по няколко пъти) света. Партньори на Voyage са елитни хотелски вериги, круизни и авиокомпании, национални туристически бордове, premium травъл агенции.

Във всеки брой екипът на списанието предлага внимателно подбрана специална селекция от хотели и курорти, които отговарят безкомпромисно на философията, че луксът няма само материално измерение. Отдадено обслужване, персонално отношение, неизменно внимание към най-дребния детайл – това са характеристиките на туристическите продукти и услуги от най-висок клас. Но не само.

Защото истинският лукс се измерва най-вече с автентичността и красотата на преживяванията и с неизличимите срещи по пътя. А какъв по-желан водач и спътник от едно списание като VOYAGE, което отлично познава посоките и е винаги готово да ви помогне да намерите вашите? Защото най-доброто предстои.

Bon Voyage!

 

Тираж и профил на аудиторията

Вид:
  Хай-енд лайфстайл списание
Тираж:
  6 000
Издател:
  Мира Баджева,
  ИРИС ПР. ЕООД
Цена:
  15 лв.
Читателска аудитория:  
  20 000
Пол:
  Жени   55%
  Мъже   45%
 
Години::
  18-25               10%
  25-35               31%
  35-45               39%
  +46                  20%
Образование:
  висше образование   79%
  средно образование  21%    
Социален статус::
  учещи             13%
  работещи           81%
  незаети         6%

 

Разпространение

Списанието излиза 4 пъти в годината – в началото на март, юни, септември и декември. Всеки брой на Voyage е посветен на актуалните дестинации и характерните особености на туризма през настъпващия сезон.
VOYAGE се разпространява в подбрани 5-звездни хотели в България, във VIP клубове и голф игрища, в бизнес салоните на летищата у нас. Сред аудиторията му са мениджърите на едни от най-големите български и чужди компании. VOYAGE се разпространява още в над 800 точки на продажба на територията на България, вкл. в търговските центрове, моловете и по-добрите бензиностанции в страната.

 

График

Пролет – Март 2019, 2020
Лято – Юни 2019, 2020
Есен - Септември 2019, 2020
Зима - Декември 2019, 2020

Всички рекламни материали следва да бъдат получени до 2 седмици преди публикуването на съответния брой.

 

Реклама

VOYAGE Magazine е единственото издание за луксозни пътувания, без конкуренция по отношение на своето качеството и разнообразие на българския пазар.

 

Технически изисквания

Размер на списанието: Необрязан формат 215/307 мм (обрязан формат 210/297 мм);
Обрязване: по 5 мм отгоре и отдолу и по 5 мм от едната страна (лява или дясна) в зависимост от страницата.
Фолио: Необрязан формат 430/307 мм (обрязан формат 420/297 мм); Обрязване: по 5 мм отгоре и отдолу и външните страни по 5 мм (ляво и дясно).
Забележка: Списание VOYAGE се лепи и не е за препоръчване да има текст или важна информация на по-малко от 10 мм от сгъвката (вътрешната стена на страницата)
Утежнение за фиксирано място:  15%
Тираж:  6000
VOYAGE излиза 4 пъти годишно

 

Контакти

Издател:
Мира Баджева Ирис ПР. ЕООД.

Адрес на редакцията:
бул. Джеймс Баучер 23
1164 София, България,
BG200180059
voyage-magazine@rispress.com

Главен редактор:
Мира Баджева
mbadjeva@rispress.com

Разпространение и абонамент:
Бойко Бонев
boikoop@abv.bg
mobile.: +359 888 835796

Офис и реклама:
mobile: +359 888 469968