Брой 24

Скъпи читатели,

Дали за вдъхновение, за конкретно предложение или просто за добро настроение, вашето любимо списание за по-добрия начин на пътуване и почивка отново е на линия с куп интересни теми.

Ако сте любопитни например да научите, как можете да съчетаете по най-добрия възможен начин ваканцията с грижата за тялото, ума и душата, хвърлете поглед на актуалната ни тема на броя. В нея ще научите, къде точно предлагат „елексира на младостта”, къде лекуват с „медицината на бъдещето”, що е това бионтология и прочие способи да станете по-здрави и по-красиви, докато ви глезят по всички канони на петзвездното гостоприемство.

За тези от вас, които си мечтаят за някой райски остров, но не им се прекосяват океани, представяме най-подходящия такъв. От изумрудените брегове на Коста Смералда и карибските пейзажи на архипелага Мадалена до златните пясъци на Санта Маргерита ди Пула и порозовелите лагуни на Киа, вижте кои са топ местата за луксозна морска почивка на Сардиния – както винаги с цялата необходима информация, включително цени и адреси.

Също толкова изчерпателна е и статията ни, посветена на Лисабон – водещата градска дестинация за изминалата година, поне според журито на World Travel Awards. За винените ентусиасти сме подбрали прочутия испански регион Ла Риоха, за запалените по голфа и придружаващите го аристократични занимания имаме няколко ирландски замъка, а няма да скучаят и любителите на пътешествията из далечни земи – за тях ще надникнем в чудния Бутан, като разбира се, имаме и реален план, при това с най-добрата хотелска марка, оперираща там.

Селекцията ни от луксозни хотели и ризорти – този път в съседна Турция, и двете ни топ оферти – в този брой с адрес Дубай, също са на принципа „най-доброто от най-доброто”. Kакто впрочем трябва да сте свикнали през изминалите вече почти шест години заедно. Затова и без излишна скромност, перифразирайки думите на една велика актриса за една велика столица, можем да ви уверим: VOYAGE винаги е добра идея.Брой 24