Пролетния брой на списание VOYAGE

Пролетния брой на списание VOYAGE

Градът на Маркес и на любовта, най-романтичният град на Колумбия - Картахена де Индиас, е главен герой в новия пролетен брой на VОYAGE, с който обявяваме края на “затворения свят” в условия на пандемия. Развеждаме ви в броя и из друг също толкова пленителен, чаровно вехт и изпълнен с романтика град - бохемския Лисабон. Защото винаги е добра идея да посетите тази специална по много начини столица на Европа. А после поемаме заедно на изкусително гурме сафари из най-красивия град на Австралия - мултикултурния Сидни. Разкриваме ви и артистичното лице на Турция: най-актуалното в музеите, галериите и културните центрове на Истанбул и Анкара. Защото тези два града не от вчера са изключителна сцена на всички изкуства. Повеждаме ви в броя и по прашните друмища на Монголия, където в момента все още е трудно да стигнете. Не пропускайте шанса си да влезнете с нас и в лапландския ICEHOTEL, ледения хотел на Швеция. Защото иначе ще се наложи да чакате чак до следващата зима, когато ще го построят наново (така правят собствениците му в навечерието на всеки сезон). Водим ви още до далечния, но вече по-близък заради чартърите от София африкански остров Кабо Верде. И ви каним да отпразнувате с нас фиестата в Луго, бижуто на испанска Галисия. Има и още скъпоценни пътища по страниците ни - оставяме ви насладата да ги откриете сами. Bon Voyage!

С фокус върху здравето и разтоварването от стреса

С фокус върху здравето и разтоварването от стреса

Пролетният брой на списание VOYAGE (36/2021) е с фокус върху здравето и разтоварването от стреса - ключови в тия пандемични времена. В рубриката Health&Wellness (и със закачливото заглавие “Честита баня!”) разказваме за термалните води и за най-забележителните балнео курорти и хотели в Европа: от Карлови Вари и британския Бат през Будапеща и Баден-Баден, до ексклузивни спа оазиси в Исландия, Швейцария и България.

Мечти за другаде 2

Мечти за другаде 2

Зимният VOYAGE (35/2020) пристига при вас с втория сезон на сериала „Мечти за другаде“. Глобалната епидемия и локдауните направиха далечните дестинации по-трудно достижими физически, но още по-ценни и лелеяни като планове, обещания и спомени. А и напук на мрачното време, светлина в тунела вече се вижда. Затова в това издание ви разхождаме до ръба на света и по-нататък: ослепителната Френска Полинезия, полярният и белоснежен Свалбард, бъкащите от живот острови Галапагос, малко познатият и лиричен Лаос, екзотичните Никарагуа, Хондурас, Ел Салвадор и Панама. Селекцията от съблазнителни оазиси е на The Luxury Globetrotter: Малдивите, Доминикана, Дубай, единствено отворената за ски Швейцария, престижният Куршевел…