Брой 23
Купи броя

Скъпи читатели,

Далеч сме от мисълта, че зимата може да „изненада” опитни пътешественици като вас. Навярно повечето от вас вече са взели необходмите мерки и са си подсигурили мечтаната ваканция, била тя в някой приказен ски курорт или на някое райско местенце под палмите. Но ако все пак, по някакво стечение на обстоятелствата, сте пропуснали да го направите, вашето любимо списание за по-добрия начин на пътуване и почивка отново е насреща – не просто с идеи и инспирации, а с конкретни оферти и проверени адреси за резервации.

За жадуващите поредната доза море и плаж, но подсилена стабилно в графата „и още нещо”, се отправяме на „разузнавателна мисия” в Шри Ланка. Обрамчена от сияйни плажове и покрита със сочна зеленина, екзотична, древна, интригуваща и обезоръжаващо усмихната, Шри Ланка притежава всичко, за да предложи перфектната почивка за всеки вкус по всяко време в годината. А най-хубавото е, че въпреки всичките си предимства като ваканционна дестинация, Шри Ланка не страда от синдрома на масовия туризъм.

Пак за пристрастените към сладкия живот под тропическото слънце е и селекцията ни от луксозни ваканционни храмове на Малдивите. Имаме и една топ оферта от подобен характер – най-добрият хотел на Мавриций отново приема гости, а по случай новото начало има и промоции.

Красотите и изкушенията на зимата, разбира се, също не са ни безразлични, затова ще надникнем в приказната италианска долина Вал Гардена и ще се разходим из грейналата в коледна премяна Прага. На винен тур и на сафари отиваме в Южна Африка, за круиз – в Нова Зеландия, докато предложенията ни за голф ваканция са на Сицилия. А за разнообразие, в актуалната ни тема на броя ще обърнем логиката и вместо да се концентрираме върху определена дестинация, ще се насладим на едни от най-забележителните и стилни хотели из целия свят.

Bon Voyage! 

От издателите                                                                                                                                                                                                  

 Брой 23