Брой 22
Купи броя

Скъпи читатели,

След дългата лятна пауза се срещаме отново на уреченото място – страниците на любимото ви списание за по-добрия начин на пътуване и почивка. Апропо, как беше на Майорка? А хареса ли ви в избраните ни предложения за Гърция и Италия, които препоръчахме в миналия брой. Или може би сте подарили перфектната голф ваканция в Кицбюелските Алпи? Или пък няколко вълшебни дни на Сейшелите?

Ако през изминалите месеци поне неколцина от вас са успели да осъществят някоя от идеите ни за възможно най- пълноценното оползотворяване на времето с любимите хора, значи усилията са си заслужавали. И понеже знаем, че това със сигурност е така, с удоволствие ви поднасяме поредната порция красиви вдъхновения и конкретни предложения за следващите ви вояжи и незабравими впечатления.

В случай че желаете, например, да се „дадете” със стил, вижте в изчерпателната ни тема на броя, кои са топ дестинациите и топ хотелите за сватбени и младоженски почивки, какви са особеностите и отстъпките, както и всичко най-важно по въпроса за възможността да се венчаете или да отпразнувате медения си месец в някое райско кътче на земята.

За тези, които не са се наплажували през лятото, сме подготвили също толкова изчерпателна презентация на мечтаната морска дестинация. Бахамите – място, на което звездите отиват за да почувстват „мигновена свобода”, а всички останали – за да се почувстват като звезди. Като звезди със сигурност ще се чувствате и в красивия свят на една забележителна хотелска верига, чиято колекция от звездни адреси по цялото земно кълбо също ще е във фокуса на вниманието ни.

Пак на принципа „най-доброто от най-доброто” е съставена селекцията ни от луксозни хотели и ризорти в три различни плажни дестинаци – така желания напоследък Занзибар, тепърва набиращия популярност Мозамбик и отдавна утвърдения Дубай. А за да има за всекиго по нещо, добавяме идеалната програма за луксозен уикенд в Мадрид, винен тур в долината Рона и голф ваканция на остров Мадейра. Има и още – естествено, както вече сте свикнали, с цялата необходима информация, включително цени и адреси.

BON VOYAGЕ!

От издателитеБрой 22